A one-woman studio with a love for good stories
and an eye for details

Concep’studio is een éénvrouwszaak die grafisch werk op maat levert:
voor bedrijven, evenementen, geboortes en huwelijken.

Met een passie voor content, fotografie en design ben ik in 2017 mijn eigen grafische studio gestart. Concep’studio is een éénvrouwszaak die grafisch werk op maat levert: voor start-ups, bedrijven, evenementen, geboortes en huwelijken.

Ik hou van een uniek en krachtig design met oog voor detail en eenvoud. Een doordacht design verbindt mensen en wekt het juiste gevoel op. Ontdek hier alle verhalen die ik heb mogen visualiseren.

Mijn doel is om met Concep’studio van de wereld een mooiere wereld te maken. Letterlijk dan. Door verhalen te vereeuwigen met een sterk concept worden deze zichtbaar. Het is quasi onmogelijk persoonlijkheid of een bepaalde emotie over te brengen met enkel en alleen woorden. And that’s where Concep’studio comes in. Met het creëren van een sterk design help ik verhalen te vertellen. Alles heeft een branding nodig, want alles heeft een verhaal. Vertel me jouw verhaal tijdens een vrijblijvende afspraak.

Services

Start-ups & bedrijven

Huisstijl / Logo / Visitekaartje / Briefpapier / Enveloppen / Brochure / Flyer / Poster / Stickers / Verpakkingen / Webdesign / ...

Evenement

Huisstijl / Logo / Uitnodiging / Mailings / Naamkaartjes / Vlaggen / ...

Huwelijk

Save the Date / Uitnodiging / Enveloppen / Welkomstborden / Menukaart / Naamkaartjes / Bedankjes / ...

Geboorte

Geboortekaartje / Enveloppen / Stickers / Labels / Doopsuiker / ...

Vertel me je verhaal over je

ONTVANG EEN OFFERTE